BLUEBERRY CLUB
Beleef het avontuur

Welkom op onze site

Onze club richt zich tot alle mensen die het sportklimmen, zowel indoor als outdoor, actief willen beoefenen. Blueberry Club is lid van de Klim -en Bergsportfederatie Vlaanderen, de overkoepelende federatie.

De klimzaal van Blueberry Hill Adventure is onze uitvalsbasis. Hier vinden we alle infrastructuur voor onze activiteiten. Na de inspanning volgt er steevast een nabespreking in de gezellige bar. Hier kun je ook terecht voor de laatste nieuwtjes, de voorbereiding van uw nieuw avontuur, ...

Als club organiseren we verschillende opleidingen, hebben we een uitgebreide jeugdwerking en organiseren we tijdens de schoolvakanties diverse sportkampen. Daarnaast hebben we regelmatig een clubactiviteit. Tijdens de zomermaanden maken we regelmatig een uitstap naar de rotsen. Tijdens de wintermaanden durven we al beginnen dromen van onze volgende avonturen tijdens een spectaculaire klimfilm.

U ziet het, meer dan voldoende redenen om lid te worden van Blueberry Club.

#tag0 - Deze tag is niet zichtbaar op uw website.

Hier komt een te gekke slogan!

Activiteiten

VOORBEELD

 -

Woensdag 23 februari 2017

Hier komt uitleg over het evenement.
Hou het kort en bondig, vertel waar het evenement doorgaat, of er inschrijving nodig is (en hoe dit moet gebeuren). Gebruik altijd een hoofdletter en een leesteken.

EvenementFoto

Lorem ipsum dolor sit amet!

opleidingen

Kaartgegevens
Kaartgegevens ©2017 Google
KaartgegevensKaartgegevens ©2017 Google
Kaartgegevens ©2017 Google
200 m 

© 2021 blueberry-club.be with webcreator available