BLUEBERRY CLUB
Beleef het avontuur


Met je lidmaatschap van Blueberry Club  ben je ook automatisch lid van de KBF, de Klim- en Bergsport Federatie Vlaanderen . 

 Inschrijven kan online. Vergeet niet Blueberry Club aan te duiden als uw lokale club.

Hieronder enkele voordelen bij uw lidmaatschap van Blueberry Club / KBF:


Up-to-date

Alle KBF-leden ontvangen vijf keer per jaar het federatiemagazine. Dit tijdschrift brengt hen op de hoogte van alles wat reilt en zeilt in de klim- en bergsport en bevat info omtrent nieuwe technieken, nieuwe materialen, interessante tochten en nog veel meer.

Kortingen

Leden van de KBF genieten kortingen bij tal van bergsportzaken, reisboekhandels en klimzalen. Een overzicht vind je op de KBF website.

KBF-hutten

De Chaveehut is de place to be voor elk KBF-lid dat een goedkope overnachtingsplaats zoekt tijdens een weekenduitstapje naar de Hoge Ardennen.De leden die liever in de Hoge Venen vertoeven kunnen terecht in de  hut in Burg-Reuland.


Klimcompetities

Als lid van de KBF heb je toegang tot alle nationale klimwedstrijden (volgens leeftijdscategorie), zonder extra licentiekosten. Via dit circuit maak je tevens kans om geselecteerd te worden voor het nationale topsportteam en deel te nemen aan internationale wedstrijden

Alle info over de wedstrijden vind je op www.cmbel.be.

Kaartgegevens
Kaartgegevens ©2019
KaartgegevensKaartgegevens ©2019
Kaartgegevens ©2019
200 m 

© 2021 blueberry-club.be with webcreator available